Цветни метали

Фокусирайки се върху специфичните нужди на нашите съществуващи и потенциални клиенти, тисенкруп Матириалс България постоянно разширява продуктовото си портфолио и услуги. В момента предприемаме стъпки за разширяване на продуктовия ни портфейл, за да обхване и други важни за промишлеността суровини - цветни метали. Съвместно със световно признати производители ние започнахме да предлагаме на клиентите си освен алуминиеви, също медни и месингови продукти.

Алуминий

Алуминият е най-често използваният и стандартно достъпен цветен метал. Ниското му относително тегло, съчетано с високо съотношение якост-маса, го правят добър избор във всякакви ситуации – от летателни апарати, до лампи и приспособления от всякакво естество. С други думи – за почти всичко което може да бъде направено от метал. тисенкруп Материалс България снабдява алуминиевите си продукти от производители от цял свят използвайки глобалната мрежата на тисенкруп.

Мед

Мед и неговите сплави са сред най-отдавна познатите метали. Въпреки че обогатяването на медта изисква значителни количества електроенергия, за него и множеството негови сплави и варианти има много приложения. Съдържащите мед метали могат да се разделят грубо на три категории: медни сплави, месинг и бронз. Понятието „медни сплави“ се отнася за всички метали, които са направени предимно от мед, за разлика от месинга, който е смес от мед и цинк и бронза, който съдържа мед и (най-често) калай, а понякога и други елементи, като алуминий или манган.

Галерия
тисенкруп Матириалс България Цветни метали
тисенкруп Матириалс България Цветни метали
тисенкруп Матириалс България Цветни метали