You are using Internet Explorer 11 or earlier, this browser is no longer supported by this website. We suggest to use a modern browser.

Carbon Steel
  • Home
  • Дружеството

За нас

тисенкруп Матириалс България е част от групата на тисенкруп. Основната дейност на дружеството е поддържане на склад, продажба на едро и дребно на широка гама продукти от стомана. Дружеството е основано през 1992 и става част от Групата през 2005 г.

Седалището на Дружеството се намира в София. тисенкруп Матириалс България има четири складови бази в София, Пловдив, Русе и Бургас. В София Дружеството разполага със серизен център, където може да разкроява напречно ламарина от въглеродни стомани с дебелина от 0,3 до 5,0 mm и ламарина от неръждаеми стомани от 0,4 до 6,0 mm. В базата има и линия за шлайфане и фолиране на неръждаема стомана. Сервизният център в Русе има оборудване за напречно рязане на ламарина от въглеродни стомани с дебелина от 0,3 до 12 mm и за надлъжно рязане на ламарина от 0,3 mm до 2,5 mm. В Пловдив Дружеството разполага с център за разкрой на плътни кръгове, където могат да се реже материал до 660 mm.

тисенкруп Матириалс България предлага на клиентите си пълен пакет от услуги и материали, който започва от глобално стратегическо закупуване и финансиране, преминава през съхранение на склад и завършва с извършването на бързи доставки за 24 часа, включва услугите напречно и надлъжно рязане, разкрой, бърза логистика и подходящ финансов пакет според оперативните нужди на клиента. Като част от групата на тисенкруп, тисенкруп Матириалс България мисли глобално в рамките на световната мрежа на тисенкруп, но оперира локално, като се съобразява със спецификата на нуждите на своите клиенти.

Ние носим отговорност за доставката на материалите и логистиката в стратегическо партньорство с клиентите ни. По този начин нашите клиенти могат да се концентрират изцяло върху основните си производствени дейности, като оставят на нас да се погрижим за специфичните им нужди от доставка на материали, тяхното складиране и първична обработка.

Георги Николов
Георги Николов
Георги Николов
Управител
Дипломиран икономист (Манхайм)
Константин Константинов
Константин Константинов
Финансов директор
Асесор юрист (Дюселдорф)

Нашата мисия

Ние сме thyssenkrupp

Компетентността и разнообразието, глобалният обхват и традицията са в основата на нашето световно лидерство на пазара. Ние създаваме стойност за клиентите, служители и акционери

Ние се придържаме към най-високите стандарти.

Ние се ангажираме като предприемачи, с увереност, страст към изпълнение и кураж, с цел да бъдем best in class. Това се основава на отдадеността и представянето на всеки член на екипа. Развитието на служителите е особено важно. Здравето на работещите и безопасността на работното място имат основен приоритет.

Ние посрещаме предизвикателствата на утрешния ден с нашите клиенти.

Ние сме фокусирани върху клиентите. Разработваме иновативни продукти и услуги, които създават устойчива инфраструктура и насърчават ефективното използване на ресурсите

Ние Споделяме общи ценности.

Ние обслужваме интересите на Групата. Нашите взаимодействия се основават на прозрачност и взаимно уважение. Интегритетът, надеждността и последователността определят всичко, което правим. Комплайънсът е задължителен. Ние сме отговорни корпоративни граждани.